Effektiv kandidathantering

ReachMees rekryteringsverktyg stödjer hela rekryteringsprocessen och med hjälp av många smarta funktioner förenklas arbetet för dig och dina medarbetare, det är det vi kallar professionell återkoppling effektiviserat.

ReachMee Rekryteringsverktyg – Candidate Display from ReachMee från Vimeo.

EE icon thing

Låt ReachMee göra jobbet – automatiserade processer

  • Bjud in så många du behöver och låt dem ta del av utvalda delar av rekryteringsprocessen.
  • Flexibla nivåer för önskad typ av behörighet, ha översikt och var behjälplig även i de rekryteringar som utförs av dina rekryterande medarbetare inom en ny funktion vi kallar, Candidate Display.
  • Automatiserad återkoppling till kandidaterna med vår nya funktion, Event Engine, upprätthåller intresset, effektiviserar er kandidathantering och visar att ni bryr er samtidigt som ni stärker ert varumärke
  • Processmappar ger en överblicksbild om var i processen ni befinner er och förenklar hanteringen av rekryteringens olika steg.

Rekrytera tillsammans

  • Professionell återkoppling effektiviserat tack vare mallar som förenklar och säkerställer kvalitén genom hela rekryteringen. Oavsett om de hanteras av den sällanrekryterande medarbetaren, chefen eller en HR-ansvarig.
  • Allt loggas automatiskt i systemet, historiken finns alltid tillgänglig när du än behöver.
  • Bygg enkelt upp en CV-databas för kommande rekryteringar och säkra framtida kompetensförsörjning.
CD icon thing

Överblicka processen

Komplexa rekryteringar och decentraliserade organisationer kräver flexibla och intuitiva rekryteringssystem som enkelt kan användas av alla. I samarbetet med våra kunder har vi utvecklat ett rekryteringssystem med ett heltäckande funktionserbjudande som fungerar lika bra för den kräsne HR-chefen som för de sällanrekryterande medarbetarna.