ReachMee Rekryteringsverktyg

Det kraftfulla rekryteringsverktyget för dig som vill rekrytera smart, lätt och direkt.

Vilken lösning passar dig bäst?

Enkla och kraftfulla funktioner

Ikon: Social media recruitment
Social media rekrytering

Rätt använt är rekrytering genom sociala medier ett mycket framgångsrik sätt för att nå och finna kvalificerade kandidater. Engagera era medarbetare och få chansen att genom deras kontaktnät nå ännu fler kandidater.

Lär dig mer

Bild: Rekryteringssystem lediga tjänster
Employer branding

Att kunna anpassa sitt rekryteringsverktyg är viktigt, snygga och väl integrerade karriärsidor stärker ert varumärke. Det förbättrar också kommunikationen med kandidaten och ger den sökande en positiv bild av er organisation.

Lär dig mer

Bild: Effektiv kandidathantering
Effektiv kandidathantering

ReachMees rekryteringsverktyg stödjer hela rekryteringsprocessen och med hjälp av många smarta funktioner förenklas arbetet för dig och dina medarbetare. Mallar hjälper dig och dina medarbetare att effektivisera arbetet och säkerställer kvalitén.

Lär dig mer

Bild: Rekryteringssystem urvalsfrågor
Kvalitetssäkrat urval

Vissa rekryteringar är mer komplexa än andra, urvalsfrågor kan vara tillräckligt i vissa rekryteringar och andra gånger krävs mer omfattande information om kandidaten. ReachMee är anpassat för att klara allt från snabba till riktigt komplexa rekryteringar.

Lär dig mer

kraftfulla siffror2
Kraftfulla siffror

Diagram och siffror är utmärkta och kraftfulla verktyg för att utvärdera arbetet ni har gjort. Säkerställ att rekryteringsarbetet följer de strategiska mål som organisationen har satt upp.

Lär dig mer

Vi ser till att din vardag blir enklare.

Köpguide rekryteringssystem

Vi tagit fram en köpguide som är till för dig som är på väg att köpa in ett rekryteringssystem. Oavsett om du idag arbetar manuellt med till exempel Excelfiler eller redan har ett befintligt system, så får du här tips och råd om hur du hittar det perfekta rekryteringsverktyget för just er.kopguide-rekryteringssystem

Ladda ner köpguiden och lär dig mer om:

  • Nuläge och behovsanalys
  • Skillnaden mellan olika system
  • Varför det är så viktigt att kunna växa tillsammans med rekryteringssystemet.


Ladda ner köpguide


Alla i organisationen vinner

Jobbsökande

Ett rekryteringsverktyg med smarta kopplingar till sociala medier som gör det enkelt för kandidaten att hitta era lediga positioner och söka jobb.

Rekryterare

Enkelt att använda med genomtänkta funktioner som effektiviserar arbetet även för sällanrekryteraren.

HR & chefer

Överblicka hela rekryteringsprocessen, få snabbt information om hur arbetet går och var i processen ni befinner er.

Beslutsfattare

  Med snygga rapporter ges en överblick över hur väl rekryteringsstrategin fungerar och korrelerar med organisationens mål.