Vi är inte bäst på allt

Vi vet att ingen är bäst på allt, däremot är vi experter på att tillsammans med våra kunder ta fram smarta lösningar för rekrytering, talent management och undersökningar. Inom övriga områden låter vi andra experter ta vid.

Våra partners är omsorgsfullt utvalda eftersom det är experter inom just sina områden. Självklart delar de även vår strävan att erbjuda dig som kund bästa tänkbara lösningar. Våra partners olika lösningar är väl integrerade i ReachMee, allt för att inte tumma på varken användarvänlighet, upplevelse eller design. Bland våra partners hittar du; cut-e, Vestra, KAIROS FUTURE, Assessio, EVRY, edgeHR, CGI, Aditro, CatalystOne och UNIT4 Agresso.

Genom lyhördhet för vad våra kunder efterfrågar kombinerat med våra egna erfarenheter har vi tillsammans med våra partners kunnat ta fram ett flexibelt och heltäckande funktionspaket. På så sätt kan vi ge dig som kund bästa tänkbara erbjudande!

Några av de funktioner vi erbjuder genom våra partners:

Är det något du saknar eller vill du veta mer? Tveka inte att ringa oss direkt på 08-410 36 00 eller skicka ett mail via kontaktformuläret så berättar vi gärna mer!

Partners long reachmee_SWE