ReachMee_Whiteboard_Header_2

Om oss

ReachMee erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, rekrytera och anställa talanger och används dagligen av smarta organisationer som vill rekrytera effektivare och öka chanserna att hitta rätt person till rätt plats. Med rätt teknik, djupa insikter i rekryteringsprocesser och en passion för att lösa våra kunders utmaningar har vi tagit en stark position på den nordiska marknaden. Våra över 500 kunder återfinns inom både privat- och offentlig sektor och lösningen används av stora såväl som mindre företag, däribland NCC, Clas Ohlson och McDonalds. ReachMee har kontor i Göteborg, Oslo, Kiev och huvudkontor i Stockholm.

450kunder

Kunder

97omoss

Kundlojalitet

96omoss

Kundnöjdhet

Med passion för HR

Det började med en brinnande passion för HR och IT – en passion vi fortfarande har kvar och som ständigt för oss framåt. Det är också samma passion som i nära utveckling med våra fantastiska kunder har gjort oss till en av de ledande aktörerna på marknaden. En position vi tänker se till att behålla. 1999 grundades företaget Globesoft som ett svar på ett växande behov av digitala verktyg för att underlätta och effektivisera HR-processer. ReachMee, vårt rekryteringsverktyg, har sedan dess utvecklats i nära samarbete med våra kunder och är idag ett av de mest använda och uppskattade verktygen på den nordiska marknaden. 2016 valde vi därför att förtydliga oss själva genom att bli ett med vår produkt och bytte bolagsnamn från Globesoft till ReachMee.

Kraftfullt och uppskattat rekryteringsverktyg

Rätt kompetens är den viktigaste faktorerna för att företag och organisationer ska utvecklas och överleva på marknaden. Utmaningen att hitta rätt person till rätt plats spänner över alla branscher och storlekar på organisationer – privata såväl som offentliga. Vi utvecklar i nära samspel med våra kunder, och alltid med fingertoppskänsla för vad som krävs för att våra kunder ska ligga främst i kampen om talanger. Vi vet hur viktigt det är att ligga steget före när det kommer till teknik som kan hjälpa företag att rekrytera smartare.

Vår övertygelse ligger i att skapa ett verktyg som gör det smidigt för organisationer att hitta, attrahera och rekrytera kandidater med en sömlös process som förenklar såväl för hela företaget som för kandidater som söker en tjänst.

ReachMee_Kraftfullt rekryteringsverktyg
medarbetare-rekryteringsverktyg

Utan medarbetare – inget företag

Vi vet att medarbetare är det viktigaste ett företag eller en organisation kan investera i. De är ryggraden i organisationen och att ha rätt medarbetare på rätt plats är avgörande för att nå en långsiktigt hållbar framgång. Att rekrytera rätt bygger på en kombination av praktiskt erfarenhet och en god intuition och för oss är alla som rekryterare hjältar som infusionerar kraft och möjliggör tillväxt för sina organisationer.

Vi vill vara en del i det dagliga arbetet att hitta, attrahera och rekrytera talanger – och vi vill göra det så enkelt och funktionellt som möjligt för att våra kunder ska kunna koncentrera sig på sitt jobb: Att hitta och rekrytera talanger som får organisationen att växa.

Har du några frågor? Kontakta oss gärna!

Vår lösning för rekrytering används idag av över 60 000 användare och uppskattas av alla typer av företag och organisationer tack vare sin flexibilitet och funktionalitet. Efter många år av nära samarbete med våra kunder vet vi vilka behov ett rekryteringssystem ska kunna uppfylla, men också vikten av användarvänlighet för att det ska passa olika typer av användare. Att vi blir allt mer digitala påverkar HR i lika hög grad som andra områden – och det måste HR.s dagliga verktyg också anpassas efter. Vi utvecklar tillsammans med våra kunder för dagens rekryteringar och för framtidens behov.

Vill du se hur vårt verktyg fungerar? Vi visar gärna!
Boka en demoVi vill bli fler – jobba hos oss!

Vi är ett härligt gäng som sitter i ljusa lokaler på Södermalm. Vi växer så det knakar och letar hela tiden efter nya talanger som vill hjälpa oss att ta rekrytering och Talent Acquisition till nästa nivå. Titta gärna på vår karriärssida där vi berättar mer om oss som arbetsplats och där du kan se vilka kompetenser vi söker just nu. Hittar du inte något som passar dig är du också varmt välkommen att skicka en intresseansökan och berätta mer om dig själv!

Till karriärssida

ReachMee_Vi vill bli fler