+46(0)8-410 366 00Mån-Fre 08:00 - 17:00

Krogsveen

"Lite mer" tack vare gedigen kunskap och lång erfarenhet
  • Kund: Krogsveen logotyp
  • Kundcase bild: Krogsveen
  • Kundcase bild: Krogsveen 2

”Lite mer” tack vare gedigen kunskap och lång erfarenhet

Sedan etableringen i Bærum, 1975 av grundaren och fastighetsmäklaren Gunnar Krogsveen, har Krogsveen vuxit till att inneha en betydande marknadsandel i sitt viktigaste upptagningsområde – Østlandet, Stavanger, Bergen och Ålesund. Med 300 anställda och 44 kontor passerade Krogsveen 2013 över 7700 förmedlade fastigheter. Kärnverksamheten är baserat på gedigen kunskap och lång erfarenhet. För att kunna bygga vidare på och upprätthålla detta goda rykte har det varit otroligt viktigt för Krogsveen att tidigt kunna identifiera potentiella kandidater.

”Vi har en tydlig strategi för tillväxt och vill alltid se framåt. Det kräver tidig identifiering av intressanta människor och vi kom till en punkt där det fanns ett behov av ett enkelt sätt att systematisera arbetet med att göra det.”

Läs mer kring hur du kan hantera dina kandidater effektivt med ReachMee här!

Flexibelt och enkelt

I ReachMee har Krogsveen kunnat systematisera identifikationen av potentiella kandidater och tack vare det snabbt och enkelt kunna se var i processen en kandidat finns. Detta har varit en stor hjälp, till exempel genom att behandla sökande som är lämpliga att ingå i traineeprogrammet. Just det spelar en särskilt viktig roll för att fylla företagets växande behov av specifik expertis. För Krogsveen har det alltid handlat om att hitta en lösning som är enkel att uppdatera och justera. Skillnaden från att arbeta i Excel-ark till att använda ReachMee var som natt och dag, det har lett till ökad produktivitet och minskad sårbarhet i arbetet med att följa upp potentiella kandidater.

”Vi letade efter en enkel och kundanpassad lösning och ReachMee kändes rätt från dag ett. Det är en användarvänlig och smidig lösning som uppfyller våra behov på ett bra sätt. ”

Professionellt med en nära kontakt

Med hjälp av ReachMee har Krogsveen kunnat underlätta arbetet med att identifiera och attrahera rätt kandidater. Genom att ha en systematisk katalogisering av kandidaterna kan Krogsveen nu bättre ta till vara på de talanger som de kommer i kontakt med. Att kunna göra just det har bidragit starkt till bolagets fina resultat och mycket goda rykte.

”Vi har alltid haft ett mycket bra och nära relation med ReachMee och deras lösningar har verkligen gjort vårt arbete mycket lättare. Jag uppskattar att vi får alltid information så fort ReachMee uppdateras eller när det händer något nytt. ”

Vill du veta mer om ReachMee och lösningar som passar dig? Klicka här för att läsa mer eller kontakta oss.

Ladda ner en köpguide för rekryteringsverktyg

Krogsveen

”Lite mer” tack vare gedigen kunskap och lång erfarenhet

Boka demo