+46(0)8-410 366 00Mån-Fre 08:00 - 17:00

Kid interiör

Marknadsledande med fortsatt tillväxt.
  • Kund: Kid interiør logotyp
  • Kundcase bild: KID vinter 2013
  • Kundcase bild: KID høst 2013

Marknadsledande med fortsatt tillväxt

Kid Interiör är i dag Norges ledande företag inom försäljning av hemtextil med butiker över hela Norge så väl som försäljning online. Bolaget bildades 1937, då som JAG skofabrik men ändrade 1994 namn till Kid Interiör. Kid har idag vuxit till att ha omkring 1.000 anställda fördelade på ca 100 butiker runt om i Norge hela samt ett huvudkontor i Dammen. De många butikerna har spelat en avgörande roll för organisationens framgång och det är också i dem som merparten av rekryteringarna sker.

”Det är ute i butikerna allt händer, och det är butikscheferna som själva administrerar de flesta av våra rekryteringar. För att rekryteringsprocessens i butikerna skall gå så effektivt som möjligt, måste vi ha enkla verktyg som gör det möjligt att arbeta decentraliserat. ”

ReachMee fungerar för alla

ReachMee kan genom sin intuitiva design matcha Kid Interiörs krav på ett enkelt och användarvänligt rekryteringssystem. I dag används ReachMee av över 100 butikschefer som, tack vare systemets enkla design, kan arbeta helt självständigt i verktyget. Detta fungerar väldigt bra trots att Kid har många olika användare som har tillgång till systemet. Det har blivit mycket enklare att administrera rekryteringsprocessen med ReachMee, det har också blivit mycket enklare för Kid att finna och nå ut till rätt kandidater.

”Ingen har tid eller lust att använda ett verktyg som är onödigt tekniskt och svårt att bruka. Ett verktyg som inte används blir bara en kostnad istället för ett hjälpmedel som förenklar och effektiviserar. ReachMee fungerar väldigt bra och används med lätthet av alla.”

Snabb hjälp och uppföljning

ReachMees användarvänlighet för det enkelt för de anställda att snabbt förstå hur verktyget fungerar så väl som att använda det som hjälp i rekryteringsprocessen. Även om vissa av användarna endast lägger ut en annons per år, kan de själva och utan problem administrera det i ReachMee. Kid behöver inte använda en massa tid och resurser på upplärning i verktyget och de anställda är inte beroende av konstant stöttning. Att Kid dessutom snabbt får support från ReachMee, de få gånger som det har varit nödvändigt, har varit en viktig del i den goda relation som har byggts upp mellan GlobeSoft och Kid Interiör.

”Jag gillar att veta vem jag pratar med och vem jag skall kontakta om jag har någon fråga eller behöver hjälp. Om man inte vet det, är det lätt hänt att man blir en av många som ringer in eller skickar ett mail och det man behöver hjälp med faller mellan stolarna. Med ReachMee har det verkligen inte verkligen inte varit så. Jag behöver inte vänta på svar och får snabbt uppföljning på de frågor jag har. Riktigt bra och snabb support är extremt viktigt och detta är något vi verkligen har fått av ReachMee.”

Boka en demo av ReachMee

Kid interiör

Marknadsledande med fortsatt tillväxt.

Boka demo