kollegor

Förverkliga din potential med oss!

Vi är ett härligt gäng som verkligen trivs med varandra. För att kunna fortsätta att göra det vi älskar tillsammans och för att kunna växa och utvecklas så letar vi alltid efter fler drivna personer som vill bli en del av vår framgång och vår familj. Här nedan kan du läsa mer om hur det är att jobba på ReachMee och vilka kompetenser vi söker. Vi letar bland annat efter en Frontend lead och en Sales Development Representative. Hittar du inte något som passar dig är du självklart varmt välkommen att skicka en intresseanmälan och känner du att det inte riktigt är dags för det heller så se till att följa oss på  InstaFacebooklinkedin

Vad kollegorna tycker

Den mest rättvisande bilden av hur det är att jobba hos oss som företag är självklart den som våra kära kollegor kan ge. Som i en del i att förstå oss själva bättre och fånga vad våra kollegor tycker vände vi oss nyligen till dem och frågade vad de tyckte om ReachMee som arbetsgivare. Här nedan kan du läsa en del av de svar vi fick kring vad våra kollegor tycker är mest utmärkande för oss som arbetsplats.

John Sales

8.6

Trygg arbetsgivare

Våra kollegor känner sig trygga med vår fortsatta tillväxt och vår affärsmodell. Vi växer snabbt men stabilt och trots att vi fortfarande är relativt små finns många viktiga funktioner på plats, så som exempelvis HR, vilket gör oss till en trygg arbetsgivare.

Riktigt bra chefer

En avgörande del av framgång är att ha duktiga chefer. Våra kollegor är väldigt nöjda med sina chefer vilket är otroligt kul. De anser att deras närmaste chef är tillgänglig för frågor och att bolla idéer i det vardagliga arbetet, lätt att prata med och ett stöd i ens arbete.

8.6

Kompetenta kollegor

En annan avgörande del av vår framgångs som tillväxtbolag beror på våra fantastiska och kompetenta kollegor. Detta märks i att våra kollegor inte bara är nöjda med sina chefer utan även upplever att deras kollegor är mycket kompetenta och engagerade i det jobb som de gör.

8.6

Kreativ på jobbet

Att ha ett stimulerande jobb som utmanar dig i det dagliga är superviktigt för att kunna växa. Våra kollegor känner sig stimulerade eftersom de upplever att deras jobb ger dem utmaningar och chanser att vara kreativa.

IMG_2145[1]

Vilka är vi

Vi är ett tillväxtbolag med höga ambitioner och högt tempo. Vi är idag strax under 50 personer utspridda på kontor i Stockholm, Oslo och Kiev. Vår affärsidé är att erbjuda en Saas-lösning som hjälper företag och organisationer att hitta, rekrytera och anställa talanger effektivt och kvalitativt. Detta gör vi inte bara genom att vara experter på vårt eget system utan även rekrytering och särskilt rekryteringsprocesser, för att kunna ge våra kunder de bästa råden som finns. Vi är stolta över att dagligen kunna hjälpa både privata och offentliga organisationer i alla storlekar i frågor rörande deras kompetensförsörjning.

”Varför jag skulle rekommendera någon att jobba på ReachMee? För att de bidrag som du skulle göra till vår produkt kommer att användas på riktigt varje dag, av riktiga människor för att lösa deras problem och hjälpa dem att göra sitt jobb på ett bättre sätt. Efter en lång dag kan du till exempel gå och ta en kaffe på Espresso House eller en pizza på Vapiano och vara säker på att du varit en viktig del i rekryteringsprocessen för alla killar och tjejer som jobbar där och deras företg.”

-Yaro, Utvecklare @ReachMee

Vad vi tror på

På ReachMee tror vi på att rätt attityd, driv och talang inte har någon speciell ålder eller bakgrund. Vi tror att du har bättre förutsättningar än de flesta andra om du bara har rätt engagemang. Vi tror också på att man växer som person genom ansvar och förtroende och att vi lär oss genom att faktiskt få prova på att göra, inte bara observera.

När vi gör vårt jobb på rätt sätt så bidrar vi till att våra kunder kan uppnå sina mål och rekrytera de hjältar som de behöver för att driva sina organisationer framåt. Det vinner både vi och de på. För att det ska vara möjligt tror vi på att vi bör jobba för att tillhandahålla våra kunder en upplevelse, vägledning, support och ett trevligt bemötande, inte bara ett system. Det är vad som gör jobbet roligt och meningsfullt.

Emma
sanna_fia

Vad vi erbjuder dig

Vi vill ge dig en arbetsplats med möjligheter och framåtanda. Vi på ReachMee ligger i framkant inom en bransch som är framtiden inom tech och där det nyaste just nu utvecklas. Vi erbjuder dig kollegor som har en passion för sitt yrke och som samtidigt verkligen bryr sig om varandra. Vi erbjuder dig helt enkelt att bli en del av en familj, inom en bransch, i full fart på väg in i framtiden.

Hos oss kan du i takt med att vi och våra team växer utvecklas i din befintliga roll, eller ha goda möjligheter att gå vidare till en ny roll inom företaget. Du kommer att arbeta med mycket frihet under ansvar och utvecklas i din roll efter din ambition och ditt intresse. Du kommer att coachas, få feedback och därigenom växa. Dessutom sitter vi i centrala och ljusa lokaler vid Södra station.

Vår process

Vi lägger dagligen mycket vikt vid att hjälpa våra kunder att hitta en bra och effektiv rekryteringsprocess. Därför blir det såklart också viktigt för oss att även lägga stor vikt vid hur vår egen process är utformad.

Här till höger kan du ta del av vår process och läsa mer om hur vår process fungerar. Klicka på de olika delarna för att se mer information.

På den första intervjun träffar du vår Talent Aquistion Manager och får en första introduktion av företaget, rollen och oss. Vi får också chansen att börja lära känna dig och vad du söker.

Vi använder tester dels som screening och dels som underlag för en eventuell andra intervju. Uppnår du förväntat resultat på våra screenande tester så kallas du till en andra intervju där vi använder det personlighetstest du utfört som underlag för en andra intervju där vi får chansen att lära känna dig på djupet. 

Med testerna som grund har du och vår Talent Aquistion Manager en fördjupad diskussion där ni tillsammans pratar om saker så som hur du trivs att arbeta, hur du fungerar i interaktion med andra och vad som motiverar dig. Under det här tillfället får du också chansen att träffa din blivande chef. En del av tiden ägnas därför åt en intervju med rekryterande chef.

Arbetsprovet ger dig chansen att visa oss hur du hanterar ditt arbete i praktiken. Beroende på vilken roll du har sökt så ser dessa lite olika ut. Provet genomför tillsammans med rekryterande chef, Talent Aquistion Manager samt några blivande kollegor.

Vi gör referenstagning på samtliga kandidater. Det sker som ett av de avslutande stegen för att få en kompletterande bild till vårt eget intryck under processen.

En intervju med vår VD avslutar processen. Om vår sammantagna bedömning efter det här mötet är att du är vår nya stjärna så följer ett erbjudande kort därefter.